INEXauto

INEXauto - Salon de Cosmetica Auto specializat in servicii profesionale de: Curatare Tapiterie Auto, Polish Auto, Polish Faruri, Tratament Caroserie (Ceara Auto), Tratament Piele Auto (Balsam Auto), Igienizare Instalatie A.C.

CURATARE TAPITERIE (inainte si dupa) curatare

Incepand de la 250 RON

POLISH AUTO (inainte si dupa)

Incepand de la 350 RON

POLISH FAR (inainte si dupa)

60 RON/far
  • INEXauto - Salon de Cosmetica Auto specializat in servicii profesionale de: Curatare Tapiterie Auto, Polish Auto, Polish Faruri, Tratament Caroserie (Ceara Auto), Tratament Piele Auto (Balsam Auto), Igienizare Instalatie A.C.
  • Incepand de la 250 RON
  • Incepand de la 350 RON
  • 60 RON/far

Contact rapid

Email: inexauto@yahoo.com

            inexauto.ro@gmail.com

 Programari:

Luni - Duminica: 10.00 - 18.00

Tratament caroserie

     De ce este necesar un tratament de caroserie cu ceara solida? - pentru ca acest tip de tratament este necesar pentru o protectie indelungata a suprafetei lacului (timp de 3 luni testata de noi) de factorii de mediu extern si ii confera o stralucire aparte de showroom.

     Ceara solida intra porii din stratul de lac si asigura o pelicula ce nu permite apei sa nu stationeze pe elementele masinii.Etapele necesare indeplinirii procesului de ceruire sunt: degrasare, decontaminare de particule de bitum si rasina.Dupa decontaminare se aplica manual cu ajutorul unui buretel ceara solida.Se lasa sa se usuce timp de cateva minute si se sterge.

     Este rezistenta la sampoanele chimice care sunt folosite in spalatorii, astfel rezista mult si dupa un anumit numar de spalari.

 

           

     Pentru mai multe detalii consultati lista de preturi.

.