INEXauto

INEXauto - Salon de Cosmetica Auto specializat in servicii profesionale de: Curatare Tapiterie Auto, Polish Auto, Polish Faruri, Tratament Caroserie (Ceara Auto), Tratament Piele Auto (Balsam Auto), Igienizare Instalatie A.C.

CURATARE TAPITERIE (inainte si dupa) curatare

Incepand de la 250 RON

POLISH AUTO (inainte si dupa)

Incepand de la 350 RON

POLISH FAR (inainte si dupa)

60 RON/far
  • INEXauto - Salon de Cosmetica Auto specializat in servicii profesionale de: Curatare Tapiterie Auto, Polish Auto, Polish Faruri, Tratament Caroserie (Ceara Auto), Tratament Piele Auto (Balsam Auto), Igienizare Instalatie A.C.
  • Incepand de la 250 RON
  • Incepand de la 350 RON
  • 60 RON/far

Contact rapid

Email: inexauto@yahoo.com

            inexauto.ro@gmail.com

 Programari:

Luni - Duminica: 10.00 - 18.00

Polish auto

    Realizam servicii profesionale de polish auto profesional, cu produse marca 3M, cu preturi incepand de la 350 lei sau puteti alege varianta de polishare pe elemente.

     Polish-ul auto este o actiune in urma careia se lustruieste suprafata lacului.Lustruirea se realizeaza cu subsante profesionale marca 3M, abrazive si nonabrazive.Substantele au rolul de a indeparta defectele si zgarieturile prin actiunea acestora asupra lacului.

    Polish-ul abraziv "slefuieste" din lacul masinii pana se indeparteaza defectele,zgarieturile.Lacul are o anumita grosime, de aceea masina se poate polisha de un numar limitat de ori.Procesul de polishare se realizeaza in mai multe etape in fuctie de gravitatea defectelor din stratul de lac.

    Daca suprafata lacului nu prezinta zgarieturi se poate face un polish nonabraziv pentru ai da un luciu, si se poate aplica o ceara pentru a proteja stratul de lac.

polish auto

 Aveti aici un demo de polish profesional marca 3M folosit de noi.

         

Pret incepand de la 350 RON.Pentru mai multe detalii consultati lista de preturi.

.