INEXauto

INEXauto - Salon de Cosmetica Auto specializat in servicii profesionale de: Curatare Tapiterie Auto, Polish Auto, Polish Faruri, Tratament Caroserie (Ceara Auto), Tratament Piele Auto (Balsam Auto), Igienizare Instalatie A.C.

CURATARE TAPITERIE (inainte si dupa) curatare

Incepand de la 250 RON

POLISH AUTO (inainte si dupa)

Incepand de la 350 RON

POLISH FAR (inainte si dupa)

60 RON/far
  • INEXauto - Salon de Cosmetica Auto specializat in servicii profesionale de: Curatare Tapiterie Auto, Polish Auto, Polish Faruri, Tratament Caroserie (Ceara Auto), Tratament Piele Auto (Balsam Auto), Igienizare Instalatie A.C.
  • Incepand de la 250 RON
  • Incepand de la 350 RON
  • 60 RON/far

Contact rapid

Email: inexauto@yahoo.com

            inexauto.ro@gmail.com

 Programari:

Luni - Duminica: 10.00 - 18.00

            POLISH AUTO, POLISH FARURI, CURATARE TAPITERIE AUTO

 

    Din pasiunea pentru automobile am dezvoltat acest proiect care se ocupa cu pastrarea aspectului de nou al masinii, al dorintei noastre de a satisface proprietarul si de a da valoare masinii.

    IneXauto este un salon de cosmetica auto care vine in ajutorul masinii dvs.Daca pe vopsea apar matuiri, zgarieturi usoare, pete sau contaminari diverse care nu ies la spalat, noi va venim in ajutor cu un polish auto.Farurile prezinta depuneri si zgarieturi, noi va putem reda transparenta pentru o vizibilitate mai buna cu un polish de far.

    Tapiteria, mocheta, plafonul, bordul si alte suprafete din interiorul masinii se murdaresc, pateaza sau au un miros neplacut, atunci noi va putem oferii serviciul nostru de curatare tapiterie auto.

    Vopseaua este acoperita cu un strat de lac pentru protectie, dar si acest lac trebuie la randul lui protejat iar noi va putem aplica o ceara solida ce formeaza o pelicula pe suprafata lacuita, astfel asigurand o protectie de lunga durata.

 

.