INEXauto

INEXauto - Salon de Cosmetica Auto specializat in servicii profesionale de: Curatare Tapiterie Auto, Polish Auto, Polish Faruri, Tratament Caroserie (Ceara Auto), Tratament Piele Auto (Balsam Auto), Igienizare Instalatie A.C.

CURATARE TAPITERIE (inainte si dupa) curatare

Incepand de la 250 RON

POLISH AUTO (inainte si dupa)

Incepand de la 350 RON

POLISH FAR (inainte si dupa)

60 RON/far
  • INEXauto - Salon de Cosmetica Auto specializat in servicii profesionale de: Curatare Tapiterie Auto, Polish Auto, Polish Faruri, Tratament Caroserie (Ceara Auto), Tratament Piele Auto (Balsam Auto), Igienizare Instalatie A.C.
  • Incepand de la 250 RON
  • Incepand de la 350 RON
  • 60 RON/far

Contact rapid

Email: inexauto@yahoo.com

            inexauto.ro@gmail.com

 Programari:

Luni - Duminica: 10.00 - 18.00

Curatare tapiterie auto

      Realizam servicii profesionale de curatare tapiterie auto, cu preturi incepand de la 250 lei sau puteti alege varianta de curatare pe elemente.

      Curatarea tapiteriei auto presupune o curatare a interiorului in cel mai mic detaliu ce include toate elementele de interior ale masinii cum ar fi: plafon, stalpi, bord, scaune, fete de usi, podea, portbagaj.La curatarea interiorului se folosesc produse profesionale si aplicam o serie de metode si procese din care enumeram cateva:

curatare tapiterie

      Aspirarea - Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unui aspirator profesional cu 3 motoare. Acest procedeu urmareste scoaterea nisipului si a prafului din mocheta. Un alt accesoriu folosit in aspirare este pistolul de aer in linie cu care se sufla in prealabil gratarele, cusaturile, imbinarile si, in general, spatiile inguste si foarte greu accesibile.

      Samponarea si curatarea suprafetelor textile - se realizeaza o samponare generala a intregii suprafete. Este vorba de intreaga mocheta, de partile textile ale tapiteriei si de suprafetele de vinil.  Substanta folosita este o substanta speciala pentru curatarea tapiteriilor auto special conceputa pentru aceste tipur de materiale.

      Extractia samponului -  in aceasta etapa se aspira din nou toate suprafetele cu ajutorul unui aspirator profesional special conceput pentru a extrage lichide .

      Limpezirea si reluarea aspirarii - cu ajutorul unei perii fine se mai freaca o data toate suprafetele cu apa pentru a putea limpezi si apoi se aspira din nou. Limpezirea este importanta deoarece, fara ea, resturile de sampon uscat se transforma ulterior intr-un adevarat “magnet” pentru murdarie.

      Uscare - dupa ce se limpezeste si se extrag bine resturile de apa din material, se usuca interiorul folosind o aeroterma speciala.

     Aplicare de balsam hranitor  - in cazul tapiteriilor de piele  dupa uscare, cu un protector hidratant . Acesti protectori formeaza o pelicula subtire la suprafata materialului, lasandu-l in acelasi timp sa respire. Pelicula confera un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejandu-l si conferindu-i o rezistenta deosebita la murdarire.

curatare tapiterie auto

Pret incepand de la 250 RON.Pentru mai multe detalii consultati lista de preturi.

 

.